За нас

Електронният магазин "Жълтото Пате" е част от търговската мрежа на едноименната верига магазини "Жълтото Пате" на фирма „ВИКАНТО-КА“ ЕООД и е създаден за да Ви улесни при избора на подарък за Вашите деца. Ние ще се постараем да удовлетворим вашите желания и да ви доставим поръчаните от вас подаръци в при най-изгодни условия и в срок.

Фирмата е създадена през 2004 година в гр. Перник и предлага на българския пазар стоки с доказано качество за деца от водещи Европейски производители.

Централният магазин се намира в идеалния център на гр. Перник в пешеходната зона на входа на градския парк. Разположен е в сградата на градското кино - между Младежкия и Културния дом, градския площад  и централния парк. В непосредствена близост е до Централната поща и до клоновете на „Първа Инвестиционна Банка”, „Пощенска Банка”, „Пиреос Банк”, “Росексим Банк”, „ПроКредит Банк”, „Уникредит Булбанк”, „ДСК” и „ОББ”.

Адрес: гр. Перник 2300

ул. Струма №52 /сграда кино Кракра/

Местоположение може да видите тук

Днес „ВИКАНТО-КА“ ЕООД е успешен партньор на множество фирми от бранша сред които са „Феликс тойс”, „Симба Тойс“, „Хиполенд”, „ЕОН Ентъртеймънт” ООД, „Барт” ООД, „Комсед” АД, „Дидис” ООД, „Груп 74” ООД, „Марсел Тойс” ЕООД, „Мони Трейд” ООД, „Национални Дистрибутори” ЕООД, „Пейс” ООД, „Сандик България” ООД и много други.

Марки, които предлагаме са "Revel","Zoop","Ban Bao“, ”Tiny love”, „Fisher price“, „Play skool“, „Matel“, „Hasbro“, „Lego“, “Chicco”, “Playdo”, “Machbox”,  “Hot Wheels”,  “Barbie”, “Pet Shop”,  “Peg Perego”, “Cangaro”,  “Hauk”, “Esprit”, “Cam”, “Cikoby”, “Cichlid”, “Mackays”, “Mymosa”, “Bebeto”, “Flexi”, “Fuar bebe”,  “Azis bebe”, “Caramel”, “Albimini”, “Beneton”, “Nuk”, “Nubi”, “Canpol”, “Avent”, “Tommee Tippee”, “Dr. Broun”,  и много други.  

Целите на екипа на фирмата е да предложи на Българския пазар стоки с доказано качество и крайна удовлетвореност на клиентите. 

С цел да създадем благоприятна и ефективна среда за пазаруване на нашите клиенти магазините ни отговарят на всички съвременни изисквания за хигиена и дизайн. Разполагаме с пълен комплект магазинно оборудване, необходимо за нормалната му работа, компютърна мрежа, програмна система „Мистрал" и много други нововъведения.

Веригата „Жълтото пате“ с любезното съдействие на Патиланци през 2001 година първи в България въвеждат в експлоатация на детски съоръжения за забавление на деца в магазините си.

От създаването си фирмата организира целогодишни мероприятия за развитие на способностите и уменията на деца от всички възрасти и социални групи от населението.

Ежегодно в най-големия магазин на фирмата се организират училища за "Бременни и кърмачки" със съдействието на Филипс-Авент водещ производител на уреди и средства в тази област и техен лектор засягащ различни теми за кърмене и раждане.

С участието на доктор –ортопед в магазина бе направена презентации на тема "Първите обувки на детето" и "Плоскостъпието при децата."
Всяка година за деня на детето пред магазина организираме тържество за децата и предоставяме подаръци от различни водещи производители на детски играчки, томболи и др.

За настроението на нашите малки клиенти сме канили актьори,аниматори и клоуни от различни софийски театри и сме организирали разнообразни мероприятия с участието на списание "Лайв енд сити“, модна агенция "Ивет фешън", училища за латино и народни танци.
Доверието на нашите клиенти е важно за нас. Добрите взаимоотношения с доставчиците ни са гаранция за нашата успешната работа, което е наша цел!