За нас

Електронният магазин "Жълтото Пате" е част от търговската мрежа на едноименната верига магазини "Жълтото Пате" на фирма „ВИКАНТО-КА“ ЕООД и е създаден за да Ви улесни при избора на покупка за Вашите деца. Ние ще се постараем да удовлетворим вашите желания и да ви доставим поръчаните от вас артикули при най-изгодни условия и в срок.

Фирмата е създадена в гр. София и предлага на българския пазар стоки с доказано качество за деца от водещи производители.

Централният магазин на фирмата се намира в идеалния център на гр. Перник в пешеходната зона на входа на градския парк. Разположен е в сградата на градското кино - между Младежкия и Културния дом, градския площад  и централния парк. В непосредствена близост е до Централната поща и до клоновете на „Първа Инвестиционна Банка”, „Пощенска Банка”, „Пиреос Банк”, “Росексим Банк”, „ПроКредит Банк”, „Уникредит Булбанк”, „ДСК” и „ОББ”.

Адрес: гр. Перник 2300

ул. Струма № 29/сграда кино Кракра/

Местоположение може да видите тук

Днес „ВИКАНТО-КА“ ЕООД е успешен партньор на множество фирми от бранша сред които са „Феликс тойс”, „Симба Тойс“, „Хиполенд”, „ЕОН Ентъртеймънт” ООД, „Комсед” АД, „Дидис” ООД, „Груп 74” ООД, „Мони Трейд” ООД, „Сандик България” ООД и много други.

Марки, които предлагаме са , ”Tiny love”, „Fisher price“, „Play skool“, „Matel“, „Hasbro“, „Lego“, “Chicco”, “Playdo”, “Machbox”,  “Hot Wheels”,  “Barbie”, “Pet Shop”,  “Peg Perego”, “Cangaro”,  “Hauk”, “Esprit”, “Cam”, “Cikoby”, “Cichlid”, “Mackays”, “Mymosa”, “Bebeto”, “Flexi”, “Fuar bebe”,  “Azis bebe”, “Caramel”, “Albimini”, “Beneton”, “Nuk”, “Nubi”, “Canpol”, “Avent”, “Tommee Tippee”, “Dr. Broun”,  и много други.  

Целите на екипа на фирмата е да предложи на Българския пазар стоки с доказано качество и крайна удовлетвореност на клиентите. 

С цел да създадем благоприятна и ефективна среда за пазаруване на нашите клиенти магазините ни отговарят на всички съвременни изисквания за хигиена и дизайн. Разполагаме с пълен комплект магазинно оборудване, необходимо за нормалната му работа, компютърна мрежа, програмна система „Мистрал" и много други нововъведения.

Всяка година за деня на детето пред магазина организираме тържество за децата и предоставяме подаръци от различни водещи производители на детски играчки, томболи и др.

За настроението на нашите малки клиенти сме канили актьори,аниматори и клоуни от различни софийски театри и сме организирали разнообразни мероприятия с участието на списание "Лайв енд сити“, модна агенция "Ивет фешън", училища за латино и народни танци.
Доверието на нашите клиенти е важно за нас. Добрите взаимоотношения с доставчиците ни са гаранция за нашата успешната работа, което е наша цел!