Изчисти филтъра
Цена
Размер

Детско бельо за момчета

Детско бельо за момчета

В онлайн магазин Жълтото пате можете да си поръчате бързо и удобно, без да се регистрирате, детско бельо за момчета. Разполагаме разнообразие от боксерки, слипове, както и комплекти бельо – едно съвсем далновидно решение. За комфорта на нашето детско бельо за момчета
се грижат удобните кройки и качественият памук, който се ползва при изработването на бельото. За изгодността се грижи Жълтото пате. Бъдете винаги информирани за нашите най-нови предложения и се абонирайте за електронния ни бюлетин.

Когато избирате детско бельо за момчета, комфортът трябва да е на първо място. Вашият малък голям герой е активен през целия ден и трябва да се чувства изключително удобно в дрехите си, за да се справя с учебните занятия, както и с тези извън училище. Независимо дали футбол или уроци по пиано – удобното детско бельо за момчета е ключово за високите резултати на вашия малчуган. В Жълтото пате ще откриете както слипове, така и боксерки.

Дизайните са най-различни – разполагаме с модели със закачливи надписи, класически геометрични композиции, както и съвсем нови и нестандартни като стайлинг модели. Независимо какво детско бельо за момчета изберете, високо съдържание на памук е гарантирано. Достъпната цена също. Едно интелигентно решение за детско бельо за момчета представляват нашите комплекти. Те имат страхотен дизайн и са изключително популярни сред нашите клиенти. С тях винаги имате на разположение готово решение, а можете да ги ползвате и поотделно.

Подарете на вашето дете комфорта, който то заслужава и направете добра сделка за семейния бюджет. Винаги можете да проверите и какви са настоящите ни промоционални предложения.
 

Покажи:
Подредба:
Детски боксерки за момче 12074 Меки боксерки за момче от турската фирма „Донела”. Детските боксер..
6.90 лв
Детски комплект бельо 12073 Модерно бельо за момчета с невероятни цветове. Детския комплект бельо..
12.90 лв
Детски комплект бельо 12075 Прекрасно бельо за момчета от турската фирма „Донела”. Детския компле..
12.90 лв
Детски комплект бельо 33631 Вземете от това качествено бельо от турската фирма „Донела”. Детския ..
14.90 лв
Детски боксерки за момче 12257-1 Меки боксерки за момче от турската фирма „Донела”. Детските бокс..
6.90 лв
Детски боксерки за момче 12257 Меки боксерки за момче от турската фирма „Донела”. Детските боксер..
6.90 лв