Конструктор CITY Подвижна лаборатория в джунглата 02062

Конструктор CITY Подвижна лаборатория в джунглата 02062

Код на продукта: 02062
Наличност: В наличност
42.90 лв
Кол-во: Купи

Конструктор CITY Подвижна лаборатория в джунглата 34904

В този конструктор: в близост до течащия водопад е открит изоставен храм. В продължение на стотици години той е крил много тайни и ценни артефакти. Сложното проучване, което предстои не представлява трудност за професионалните изследователи. На тяхно разположение е мобилна лаборатория, пълна с най-съвременна технология.

От детайлите на конструктора можете да изградите истинска мобилна лаборатория. След отстраняването на част от покрива заедно с допълнителни устройства за осветяване е възможно да се погледне вътре в кабината. Задната част на камиона е огромно правоъгълно отделение, превърнато в изследователска лаборатория. Благодарение на въртящите се стойки, стената може да бъде избутана настрани и така да бъде отворен достъп до всички части на интериора. Лабораторията е разделена на три зони. 

Допълнителните характеристики на подемно-транспортното средство са наличието на сателитна антена, странично приспособление за ремонтни инструменти и две сиви кутии с шарнирни капаци.

Също така в комплекта ще откриете изоставен храм, разположен близо до водопада. На върха на храма, зад листа на тропическа растителност се намира огромен скъпоценен камък. Вие трябва да стигнете до него. 

В комплекта има композитна фигура на хищно растение, крокодилска фигура, фигурка на червен отровен паяк и 4 минифигури на изследователи на джунглата.

Аксесоари за играта: червен каяк лодка, гребло, компас, камера, мачете, гаечен ключ, медицински бутилки, рубин, спасителна жилетка, 2 бейзболни шапки и чанта.

Съвместими с конструктори Lego.

Части: 460
Подходящо за деца над 6 години.

There are no reviews for this product.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: